Όροι χρήσης της ιστοσελίδας

Η επίσκεψη και χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρακάτω όρων χρήσης:

1. Οι υπηρεσίες που παρέχει η ιστοσελίδα, παρέχονται όπως είναι και χωρίς κανενός είδους εγγύηση (για την συνεχή και καλή λειτουργία κλπ.)

2. Καταβάλλεται προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να είναι έγκυρο, ωστόσο δεν δίδεται κανενός είδους εγγύηση για την απόλυτη εγκυρότητά του (την έλλειψη τυπογραφικών λαθών κλπ.)

3. Η χρήση της ιστοσελίδας, πρέπει να γίνεται χωρίς κακόβουλες προθέσεις και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

4. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας απευθύνονται σε ενήλικες, ή σε ανηλίκους άνω των 15 ετών που έχουν την γονική συναίνεση για να επισκέπτονται την ιστοσελίδα.

5. Κάθε χρήστης της ιστοσελίδας, είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το περιεχόμενο (μηνύματα κλπ) που ενδέχεται να προσθέτει σε αυτήν.

6. Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ενδέχεται να τροποποιεί ή να αφαιρεί περιεχόμενο που προσθέτουν οι χρήστες, οποτεδήποτε το κρίνει απαραίτητο και για οποιοδήποτε λόγο.

7. Για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες εξωτερικών δικτυακών τόπων, προς τους οποίους ενδέχεται να υπάρχει σύνδεσμος (link), ουδεμία ευθύνη φέρει ο παρόν δικτυακός τόπος.

8. Για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών του, ο παρόν δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies, ενώ ενδέχεται κατά περίπτωση να καταγράφει τη διεύθυνση IP του υπολογιστή που συνδέεται σε αυτόν.

9. Το πλαίσιο αναζήτησης σε αυτόν τον ιστοτόπο ("Πλαίσιο αναζήτησης") παρέχεται από την Google Inc ("Google"). Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η πολιτική απορρήτου της Google (που βρίσκεται στη διαδρομήhttp://www.google.gr/privacy.html) θα ισχύει για τη χρήση του πλαισίου αναζήτησης και χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τη Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου

10. Οι όροι χρήσης, ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς καμία προειδοποίηση.